Dostava
Dostavo naročenega blaga opravi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije na naslov, ki ste ga navedli ob vaši prijavi ali naročilu in se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskem času, odprema pa tudi v soboto. V kolikor želite dostavo v popoldanskem času, prosimo da to napišete kot opombo pri naročilu. Če ob poskusu dostave niste dosegljivi, dostavljavec dostavne službe Pošte Slovenije pusti pisno obvestilo o času in kraju prevzema; pošiljko boste morali prevzeti sami na vaši enoti Pošte Slovenije.

Za vsa naročila oddana do 15. ure, se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Naročeno blago skupaj z veljavnim originalnim računom z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila, praviloma dostavimo v 2 do 3 delovnih dneh na željeni naslov. V nobenem primeru nismo odgovorni za prekoračeni rok dostave.
Strošek dostave obračuna, v skladu s cenikom, Pošta Slovenije in ni dodan računu za naročeno blago v kolikor ni dogovorjeno drugače.
 
Za izdelke, ki so prisotni v spletni trgovini pandorina.si in so označeni, da jih trenutno ni na zalogi ali so trenutno razprodani, je dobavni rok do 30 dni po prejetem naročilu. V kolikor se izdelek umika iz prodajnega programa vas bomo obvestili preko elektronske pošte, ki ste jo navedli ob prijavi.
Pridržujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe naročila, če naročenih izdelkov ni na zalogi pri dobavitelju, če ugotovimo povečano tveganje kupca, ali če naročilo ni bilo izpolnjeno v skladu s splošnimi pogoji poslovanja. 
Morebitne nejasnosti v zvezi z naročilom bomo reševali preko elektronske pošte oziroma po telefonu in poskušali najti ustrezno rešitev. 

MOŽNOST KLIC 2
KLIC2 je storitev Pošte Slovenije, pri čemer vas 2. dan od neuspešne dostave pokličejo na dom in vam sporočijo, da lahko paket osebno prevzamete na poslovni enoti v kraju naslova, v določenih primerih pa lahko naročite ponovno dostavo. Da je storitev uspešna je nujno, da pri postopku registracije vpišete ustrezen telefonski kontakt.